BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE / EXCLUSIV PERCHEZIȚII: Unul dintre cei vizați ar fi suspectat că ar fi incendiat mașinile unui polițist de la Arme, Explozivi și Subtanțe Toxice. Se caută arme

Din informatiile primite poliţiştii maramureşeni efectuează la aceasta oră mai multe percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane domiciliate în Borşa, care ar detine arme de foc.

Se pare că sunt vizate mai multe persoane iar ancheta este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE

Conform unor informații venite din rândul anchetatorilor se pare că perchezițiile ar avea loc în zona Rotundu din Borșa la un bărbat care ar fi suspectat că ar fi aprins autoturismele unui polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice din cadrul Poliției Orașului Borșa. Totodată, aceleași surse precizează faptul că nu doar imobilul bărbatului ar fi percheziționat, ci și locuința părinților.

Actualizare – IPJ Maramureş

Armă, produse pirotehnice şi trofee ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, au efectuat în cursul zilei de azi trei percheziţii domiciliare pe raza oraşului Borşa, pentru probarea activităţii infracţionale a unui tânăr.

Cel în cauză, tânăr de 29 de ani, este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii letale de vânătoare.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă supusă notificării, deţinută ilegal, mai multe obiecte şi produse pirotehnice deţinute fără drept, 10 trofee de căprior, un trofeu de cerb carpatin, toate fără crotalii de identificare.

La activităţi, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au fost sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi de poliţişti din Borşa şi Vişeu de Sus.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

informații furnizate de JurnalMM.ro.

Te-ar putea interesa si

Arestat preventiv: A condus desi era drogat si fara permis prin Baia Mare

Vasile Dale

Un elev de 16 ani a murit în curtea școlii, în pauză – Copilărie marcată de decesul mamei sale, care s-a stins din viaţă în mâinile sale

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN SATU MARE PRODUS DE UN ŞOFER MARAMUREŞEAN: Cabluri agăţate de un buldoexcavator şi stâlp căzut peste acoperişul unei case

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.