Eveniment

S-AU ALES CU DOSARE PENALE: Un tânăr prins fără permis conducând un scuter, un altul depistat beat la volan

Ieri, 17 februarie, polițiștii au identificat în trafic doi tineri care au condus ilegal pe drumurile publice.
Primul, un minor în vârstă de 14 ani, din județul Satu Mare, a fost oprit în trafic, la ora 15.10, pe D.J. 109, în localitatea Seini, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Al doilea, un tânăr din Borșa, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat în trafic la ora 22.45, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă din oraş. În urma verificărilor și a testării de către polițiști cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.
În cauză s-a intocmit dosar penal și se continua cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

TĂUŢII MĂGHERĂUŞ – acţiune a poliţiştilor rutieri

Ieri, 17 februarie, în decurs de câteva ore, polițiștii din Tăuții Măgherăuș împreună cu reprezentanți ai R.A.R. au desfășurat o acțiune pe linie de control tehnic auto.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au verificat 20 de autoturisme și au aplicat 13 sancțiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 4.500 lei.
Ca măsură complementară pentru neregulile constatate au fost reținute șase certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Încă un proiect finalizat. Centrul de Comandă Integrat pentru Situații de Urgență a fost realizat cu succes

Redactie

INFORMARE COVID-19 PENTRU CETĂȚENI: Relațiile cu publicul la SD Energiei Electrice Baia Mare prin telefon, email sau poștă

Vasile Dale

VIDEO/FOTO: Cinci victime într-un grav accident la Sighetu Marmaţiei. Trei mașini implicate (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.