BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTRAJ ÎN BAIA MARE: Unui poliţist local i-a fost dislocat umărul

Totul s-a petrecut azi noapte, pe Bd. Unirii din Baia Mare, în faţa unui non-stop, în urma unii apel la 112. Un bărbat a reclamat faptul că mai multe persoane fac gălăgie şi consumă alcool în stradă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie locală.

În momentul în care au vrut să-i legitimeze, cei în cauză au refuzat, ba mai mult, au devenit recalcitranţi, chiar sărind la oamenii legii.
Aceştia au încerc să-i imobilizeze, doar că în încăierare unui poliţist i-a fost dislocat umărul, astfel că a fost nevoie să se deplaseze la spital, ulterior la Poliţia Municipiului Baia Mare, unde sa întocmit dosar penal pentru ultraj.

Actualizare

„La Poli’ia Municipiului Baia Mare s-au prezentat un echipaj al Poliţiei Locale şi un bărbat de 32 de ani. Agenţii au declarat că bărbatul a provocat scandal şi a lovit în faţă pe unul dintre ei. Colegii mei au au întocmit dosar pentru pentru ultraj, pe care l-au înaintat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, declară Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

Cum rezolvă Vărzaru’ “problemele” care îi stau în cale… prin epurare și persecuție politică!

Vasile Dale

BOIU MARE: Bărbatul care a lăsat Țara Chioarului fără internet și telefonie fixă a fost arestat preventiv

Vasile Dale

CONTRABANDĂ: Peste 14.000 de pachete de țigări confiscate de polițiști

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.