BREAKING NEWS Eveniment Recomandate

CERCETAT PENTRU BRACONAJ: Un bărbat din Bozânta Mică a lovit un căprior, pe care ulterior l-a transportat la domiciliul său

Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au întocmit dosar penal şi cercetează un bărbat din Bozânta Mică bănuit de comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic.
Verificările efectuate până în acest moment au relevat că bărbatul, care conducea un autoturism, ar fi acroşat ieri, 19 februarie, un exemplar de interes cinegetic, din specia căprior, pe care ulterior l-a transportat la domiciliul său, unde l-a prelucrat. De asemenea s-a stabilit că acesta nu este membru de vânătoare şi deţinător legal de arme şi muniţii de vânătoare.

Probele biologice au fost înaintate D.S.V. Maramureș în vederea efectuării unei examinări medico-veterinare de specialitate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42 alin 1, lit. a din Legea 407/2006-modificată și transportul vânatului dobândit sau recoltat în condițiile art. 42 din legea menţionată anterior.

Te-ar putea interesa

EXCLUSIV CITITORI: FOTO – CJSU transmite că NU SE CONFIRMĂ petrecerea polițiștilor din Băița (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

IMAGINI CU AUTOTURISMUL BORSEANULUI VLAD IOAN CE ARDE CA O TORTA IN CLUJ (VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT: UN TANAR A PLONJAT CU MASINA IN GOL DE PE UN POD, DAR A SCAPAT TEAFAR (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult