BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

HOŢUL ESTE DE NEGĂSIT: Mașina furată din parcarea NEPI, abandonată în Baia Mare (FOTO)

Polițiștii au găsit mașina furată din parcarea mall-ului NEPI în cursul zilei de ieri. Automobilul a fost descoperit abandonat în municipiul Baia Mare, cu cheile în contact. Oamenii legii îl caută în continuare pe bărbatul care a sustras mașina.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, în parcarea Shopping City din Satu Mare. O tânără de 21 de ani din Carei a reclamat faptul că i-a fost furată mașină, un automobil marca Volkswagen Golf. La fața locului s-au prezentat de urgență mai multe echipaje ale poliției. Potrivit informațiilor PresaSM, încă de ieri, oamenii legii au început căutarea automobilului pe raza județului Maramureș, după ce mașina a fost văzută pe DN 19.

În cursul acestei dimineți, polițiștii au găsit mașina abandonată, cu cheile în contact, pe raza municipiului Baia Mare.

Persoana care se face responsabilă de furt nu a fost încă identificată, dar ancheta este în derulare.

PresaSM

Te-ar putea interesa si

LA SERTAR! INTREBATI PARCHETUL!!! MONSTRUOS – BATRANA VIOLATA SI UCISA LA VISEU DE SUS. CRIMINALUL LIBER? (PREMIERA VASILEDALE.RO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

PENITENCIARUL BAIA MARE: Contract de achiziție publică de lucrări aferent obiectivului de investiții „Complex Corecțional”

Redactie

Pregătiri intense: Echipa de robotică EXOROS pregătiți pentru a arăta ce știu la First Tech Challenge România

Vasile Dale

1 mesaj

mo februarie 21, 2020 at 9:26 pm

Furata cu cheile in contact…. ori e proasta ori povestea e cusuta cu ata alba….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.