Important

INFORMARE PREVENTIVĂ: Băimărenii, informaţi pe teme de protecție civilă și prevenire a situațiilor de urgență

Personalul Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a organizat o acțiune de informare preventivă pe durata sfârșitului de săptămână.

Pompierii și voluntarii S.M.U.R.D. au fost prezenți în patru centre comerciale din Baia Mare, unde au distribuit materiale de informare pe teme de protecție civilă și prevenire a situațiilor de urgență.
Specialiștii Inspecției de prevenire au prezentat cetățenilor informații cu privire la comportamentul adecvat pe durata și după producerea unui cutremur, precum și informații legate de pericolul reprezentat de improvizații, teme centrale ale campaniilor “Nu tremur la cutremur”, respectiv “R.I.S.C.- Siguranța nu e un joc de noroc”.


Întâlnirea cu cetățenii, în cadrul punctelor de informare, a fost parte din seria de activități, desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în fiecare an, în data de 28 februarie.
Pe parcursul acestei săptămâni, personalul Inspecției de prevenire va organiza puncte de informare și în Maramureșul Istoric.

Te-ar putea interesa si

LA MULŢI ANI, MATEO! Dorința unui copil, împlinită de luptătorii S.A.S. Maramureș – FOTO

Redactie

FOTO: Jandarmii continuă campania preventiv–educativă „Vacanţă în siguranță”

Redactie

De ce devin dinții sensibili? Eroziunea dentară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult