BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

LICEUL BORŞA / ACTUALIZARE: Două eleve s-au luat la bătaie în clasă, sub ochii profesoarei. Directorul şcolii vrea să sancţioneze întreaga clasă

Două eleve de la Liceul Borşa din Maramureş au fost protagonistele unor scene violente, la sfârşitul săptămânii trecute. Fetele s-au luat la bătaie chiar în sala de clasă şi în prezenţa profesoarei.

Bătaia a avut loc vineri, în incinta Liceului Borşa, şi a fost filmată de colegii celor două fete, ambele eleve în clasa a X-a.

Cu profesoara prezentă şi sala plină de elevi, cele două adolescente îşi strigă una alteia injurii, se provoacă şi ajung să se încaiere.

În imagini se vede cum profesoara intervine doar în momentul în care fetele ajung să se tragă de păr până în fața clasei.

De pe margine, unii colegi aplaudă şi se distrează, în timp ce alţii încearcă să le despartă pe cele două tinere.

„Ce-i cu voi, măi? Ce-i cu voi?”, se aude profesoara în înregistrare.

Bătaia s-ar fi iscat din cauza unor cuvinte jignitoare adresate de eleva agresată.

De menţionat că fata agresată are 16 ani, iar cea care a sărit la bătaie 18 ani.

Sursele noastre susţin că directorul unităţii şcolare ar vrea să sancţioneze întreaga clas, pentru că imaginile au ajuns în presă.

Inspectoratul Şcolar Judeţean ne-a confirmat că aşteaptă un raport de la Borşa, după care se vor dispune măsuri.

Actualizare 1 – Poliţia Borşa

În urma vizionarii imaginilor postate pe o rețea de socializare, polițiștii din Borșa s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și cercetează două tinere din oraș bănuite de comiterea faptei.

Actualizare 2 – ISJ Maramureş

În urma informației apărute în mediul on-line, astăzi, 24.02.2020, ora 9:59, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a luat legătura directorul Liceului Borșa, cerându-i o informare oficială cu privire la incidentul petrecut vineri, 22.02.2020 și totodată a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează aspectele referitoare la acest caz.
​La finalizarea anchetei desfășurate de inspectorii școlari, vă vom transmite mai multe date, se arată în comunicatul transmis de Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Accident grav: Sofer aruncat din masina in VAD. A fost Resuscitat de un politist (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

MĂSURI DE RELAXARE: De la 1 iunie se redeschid terasele şi plajele. Nu va mai fi nevoie de declarație la ieșirea din localitate

Vasile Dale

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Hypermarketul Metro, evacuat din cauza mirosului de gaze naturale

Redactie

2 mesaje

Gina februarie 25, 2020 at 12:20 pm

Alexandru Trifoi, dobitoaca e mă-ta care te-a făcut așa prost. Profesorii au datoria sa învețe elevii nu să-i desparte când se bat ca animalele .

Raspunde
anonim februarie 25, 2020 at 8:13 pm

Gina, ai dreptate! Profesorii nu au datoria sa desparta specimenele neevoluate din mijlocul unui conflict.
Foarte bine ca a filmat acel copil, sa vada toata romania ce se intampla in scoli! De ce ne ascundem dupa deget, de ce incercam sa ascundem adevarul?
Citez „Sursele noastre susţin că directorul unităţii şcolare ar vrea să sancţioneze întreaga clas, pentru că imaginile au ajuns în presă.”
Deci directorul doreste sa pedepseasca toata clasa pentru ca conflictul a fost filmat si publicat, nu pentru ca a existat un conflic de la bun inceput… penibila situatie

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.