BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV GALERIE FOTO – ACTUALIZARE / ACCIDENT MORTAL – Impact între două mașini, soldat cu decesul unui bărbat de 53 de ani

Un accident rutier s-a petrecut în dimineaţa de marţi, 25 februarie, între com. Lăpuş şi Strâmbu Băiuţ.

Potrivit primelor informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând o victima incarcerata. La faţa locului s-au deplasat echipaje ISU de descarcerare, ambulanţa, poliţia.

Actualizare – IPJ Maramureş

În această dimineață, în jurul orei 07.00, pe D.J. 109 F între localitățile Băiuț și Lăpuș s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane.

Verificările efectuate până în acest moment au relevat că un bărbat de 53 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma impactului, șoferul din autoturismul care a pătruns pe contrasens a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

Sportivi maramureșeni care au făcut performanță

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Șomcutenii au ieșit în stradă! CL și primarul dezbat deschiderea gropii de gunoi de pe Calea Mireșului

Vasile Dale

ÎNCEPEM DEMASCAREA ȘI ÎNCEPE URÂT SĂ PUTĂ: Echipa de fotbal feminin din Baia Mare NU a fost înscrisă în SUPERLIGĂ. Jurnalistul vicepreședinte nu a avut bani (1)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.