Recomandate

PREMIERĂ / ACTUALIZARE: Liviu Pop, de la Primăria Baia Mare, este autoizolat la domiciliu (FOTO)

După o călătorie în zona Italia, în zona Veneţia, Liviu Pop, consilier superior la Primăria Baia Mare, este în izolare la domiciliu, timp de 14 zile, alături de soţie. Chiar dacă zona pe care familia Pop a vizitat-o nu se află în carantină şi dacă nu prezintă simptome, din cauza noilor reglementări, sunt nevoiţi să stea izolaţi două săptămâni.

Actualizare

„Autocarul cu 52 de turişti din Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Cluj şi doi şoferi a intrat în ţară luni dumineaţă. Eu am fost cel care am anunţat toate DSP-urile din judeţele respective. Ne-au aşteptat la vamă şi ne-au verificat temperatura corporală şi ni s-a recomandat să ne autoizolăm la domiciliu timp de 14 zile, cea ce am şi făcut.



Nu am mers la serviciu şi am anunţat telefonic despre cele întâmplate. Ministerul de Externe nu ne-a informat despre riscurile vacanţei în zona Milano – Veneţia. De altfel se vede şi în postări că în zona respectivă nu se purtau măşti şi nu erau poliţişti. În fiecare zi transmitem la DSP temperatura corporală. De asemenea, ţin legătura cu Serviciul de Protecţie Civilă”, ne-a declarat Liviu Pop.

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

Galerie foto/video: Tragedie în Lăpușel. Două persoane rănite, șoferul a decedat (actualizare)

Vasile Dale

FRICA DE www.vasiledale.ro: În 24 de ore, au curățat cu buldozerul drumul comunal de gheață (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

RĂMÂN ÎN AREST: Cătană, Fane și Cătălin, șmecherașii care și-au bătut joc de doi tineri din Vișeu de Sus, rămân după gratii încă 30 de zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult