BREAKING NEWSEveniment

SFATURI POMPIERI: Ziua Protecției Civile din România – 28 februarie (VIDEO)

Personalul Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș a organizat o acțiune de informare preventivă pe durata sfârșitului de săptămână. Pompierii și voluntarii S.M.U.R.D. au fost prezenți în patru centre comerciale din Baia Mare, unde au distribuit materiale de informare pe teme de protecție civilă și prevenire a situațiilor de urgență.

Specialiștii Inspecției de prevenire au prezentat cetățenilor informații cu privire la comportamentul adecvat pe durata și după producerea unui cutremur, precum și informații legate de pericolul reprezentat de improvizații, teme centrale ale campaniilor “Nu tremur la cutremur”, respectiv “R.I.S.C.- Siguranța nu e un joc de noroc”.

Întâlnirea cu cetățenii, în cadrul punctelor de informare, a fost parte din seria de activități, desfășurate cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în fiecare an, în data de 28 februarie.Pe parcursul acestei săptămâni, personalul Inspecției de prevenire va organiza puncte de informare și în Maramureșul istoric.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO: Coliziune între o dubă şi un troleibuz la Piaţa Izvoare

Redactie

ACTUALIZARE: Pieton beat, accidentat la Vişeu de Sus (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii maghiari în misiune comuna cu Poliția Maramureș, la Ocna Șugatag – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult