BREAKING NEWSNationalRecomandate

ANUNŢAT OFICIAL: Primul caz de coronavirus în România. Se pare că este o persoană care a intrat în contact cu italianul bolnav

Primul pacient cu coronavirus a fost confirmat în România de autorităţi, o conferinţă urmând a fi susţinută de ministrul Victor Costache și Raed Arafat.

Se pare că este vorba despre o persoană care a intrat în contact cu italianul bolnav de coronavirus care s-a plimbat prin două judeţe, apoi s-a întors în Italia, unde a fost depistat.

Zeci de persoane sunt căutate pentru a fi testate, după ce au intrat în contact cu italianul respectiv, inclusiv oamenii care au fost cu el în avion atunci când a venit în România şi când s-a întors în Italia.

Autorităţile informează că mai sunt câteva persoane pentru care trebuie să vină rezultatele analizelor, tot din lotul celor care au intrat în contact cu italianul.

Confirmarea a venit de la Horatiu Moldovan, secretar de stat în ministerul Sănătăţii.

Te-ar putea interesa si

FOTO: INTERVENȚIE PROMPTĂ – Foc la un coș de fum necurățat stins de pompierii civili din Ruscova

Vasile Dale

PNL Maramureș are cel mai puternic și serios tandem la alegerile locale din 9 iunie: Ionel Bogdan, candidat la Primăria Baia Mare și Gabriel Ștețco, candidat la Consiliul Județean Maramureș!

Vasile Dale

IMPACT DEVASTATOR PE DN19: Doi şoferi din Maramureş au murit pe loc. Maşinile lor s-au făcut praf (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.