BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Flagrantul care nu e flagrant. Plicul cu bani nu a ajuns la Sorina Pintea. Variantele de lucru ale anchetatorilor

Imediat după prânz, procurorii DNA au descins înainte de ora 16.00, la Spitalul Județean din Baia Mare, având ca țintă managerul unității medicale, fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Iată două scenarii relatate de sursele noastre.

VARIANTA 1

În biroul fostului ministrul al Sănătății s-a prezentat un bărbat, se pare furnizor de servicii de curățenie și dezinfectanți, pentru a avea o discuție cu Sorina Pintea.

Acesta a plecat din birou, iar pe hol ar fi înmânat un plic unei angajate a Spitalului Județean, căreia i-ar fi spus – e pentru doamna Pintea. În acel moment, procurorii DNA au intervenit. Banii nu au ajuns în biroul managerului Spitalului Județean și nici nu a pus mâna pe ei. Însă, ne putem întreba unde e flagrantul?

VARIANTA 2

Persoana respectivă a intrat în biroul managerului Sorina Pintea, pentru a purta o discuție. La un moment dat, i-a spus acesteia că trebuie să iasă din încăpere, însă a lăsat în birou o pungă. Acolo se aflau banii.

La un moment dat, Sorina Pintea ar fi mutat punga de pe un scaun pe celălalt, fapt care ar confirma amprentele. Aparent, persoana respectivă era cablată, întrucât există înregistrări ambientale.

Mai mult decât atât, procurorii nu au emis mandat de reținere pentru 24 de ore, ci doar un mandat de aducere la audieri la DNA București, sediul central.

ACTUALIZARE – După ora 22.00, Sorina Pintea a fost condusă de anchetatori către Capitală, în baza unui mandat de aducere, nu a unei ordonanțe de reținere.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

OPINIE – Este pur și simplu INCREDIBIL: Un călugăr din Maramureș se roagă ca subsemnatul să MOARĂ!

Vasile Dale

EVENIMENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Două maşini s-au ciocnit pe strada Mărăşeşti (FOTO)

Vasile Dale

NESIMŢIREA CONTINUĂ LA MOGOŞA: Clienți scoși ca și niște animale din restaurant. Nu, banii nu s-au mai returnat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.