BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

MOARTE STUPIDĂ: Rupt de beat, a căzut într-un pârâu din Săbişa, unde şi-a găsit sfârşitul


O descoperire macabră a avut loc în această după-amiază în localitatea maramureșeană Săbișa (zona Seini). Potrivit primelor informații, un bărbat a fost găsit decedat într-un pârâu, pe strada Valea Satului din localitate.

Conform surselor ActualMM.ro, se pare că bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, ar fi alunecat și căzut de la înălțime de aproximativ doi metri, de pe drum, într-un pârâu. Nu se știe exact cauza morții bărbatului, surse de la fața locului susțin că decesul ar fi survenit ca urmare a unei lovituri puternice la cap.
Mai multe echipaje de Poliție și Ambulanță au ajuns la fața locului, însă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.
„Azi, în jurul orei 14.45 politia a fost sesizată despre faptul că în albia unui râu din localitatea Sabisa, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Polițiștii au constatat că este vorba despre un localnic în vârstă de 57 de ani. Cadavrul a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală și pentru stabilirea cauzei morții”, au declarat polițiștii pentru ActualMM.ro.

ActualMM.ro

Te-ar putea interesa si

IMAGINI DRONĂ EXCLUSIV: O avalanşă a distrus cabana fostului primar din Borșa ”Puzdrele” din Munţii Rodnei. Drum blocat de avalanșă între Șuior și Cavnic – ACTUALIZARE

Redactie

PRIMARUL DIN BORŞA, APEL CĂTRE AUTORITĂŢI: “Vreau să trimit autocare după românii blocați în Italia. Fac apel la autorități să nu îi abandoneze”

Vasile Dale

VIDEO. Autospecială a Poliției de Frontieră Maramureș în flăcări. Agenții, spectatori! Noroc cu localnicii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.