BREAKING NEWSNationalRecomandate

DETALII ȘOCANTE CRIMĂ ELEVĂ: Trupul neînsuflețit al tinerei, scos din greșeală din pământ de un agricultor, cu plugul


Un agricultor care făcea lucrări agricole în Dorolț a fost cel care a găsit cadavrul tinerei din Pomi dată dispărută în cursul zilei de joi. Bărbatul opera un plug când a dat peste trupul neînsuflețit al lui Carmen.

Surse au precizat că un agricultor ar fi fost cel care a găsit corpul neînsuflețit al tinerei din Pomi, care a fost dată dispărută în cursul zilei de joi. Bărbatul se afla la muncă, pe câmp, cu plugul, în momentul în care utilajul s-a lovit de cadavru, au mai precizat surse apropiate anchetei.

Se pare că iubitul fetei este unul dintre suspecți. Acesta ar fi încercat să o scoată pe tânără afară din țară, iar când aceasta a refuzat, ar fi ucis-o pe tânăra în vârstă de 18 ani, pe data de 5 martie. Informația nu este confirmată în mod oficial de anchetatori, dar procurorii au precizat că au indicii cu privire la săvârșirea “infracțiunii contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”.

Pe surse, PresaSM a aflat și că iubitul fetei, orginar din Maramureș, în vârstă de 21 de ani, ar fi încercat să iasă afară din țară în cursul serii de duminică, dar a fost oprit de polițiștii de frontieră de la Petea.

Sursele noastre susțin că băimăreanul Cristian Cardoș (21 ani) ar fi intenționat să ajungă în Olanda, unde ar mai fi lucrat o perioadă de timp. El locuia pe strada C. Porumbescu din Baia Mare.

Procurorii din Maramureș au confirmat faptul că în acest caz a fost inițial deschis un dosar pentru dispariție și lipsire de libertate, după care acesta s-a transformat într-unul de crimă. Anchetatorii au precizat și că în acest caz există deja un suspect principal.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Viitură la Poienile de Sub Munte. Cod portocaliu de vreme severă în judeţ

Redactie

BAIA MARE – Prins de radar cu viteză pe strada Transilvaniei fără a deține permis de conducere. Alt șofer prins drogat și băut la volan

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții – Importante cantități de droguri descoperite de ofițerii antidrog din Maramureș la Rona de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.