BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO/VIDEO. Crimă la Satu Mare: Locul în care a fost găsită tânăra, un câmp relativ izolat

Crimă la Satu Mare. Carmen a fost găsită ucisă pe un câmp relativ izolat din comuna Dorolț. Tânăra, originară din Pomi, a dispărut în cursul zilei de joi, iar autoritățile au lansat o amplă acțiune de căutare a tinerei în vârstă de 18 ani. Carmen ar fi fost ucisă chiar în noaptea dispariției, suspectează anchetatorii.

Inițial, în cazul tinerei din Pomi a fost deschis un dosar privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate. Acesta s-a transformat într-unul de omucidere, în momentul în care cadavrul tinerei a fost găsit pe un câmp din Dorolț.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru PresaSM că un agricultor a fost cel care a raportat găsirea trupului neînsuflețit. Alte surse au precizat că chiar suspectul ar fi fost cel care i-a dus pe anchetatori la locul în care a fost găsită, parțial îngropată, tânăra Carmen.

Locul în care a fost găsită tânăra, un drum comunal, puțin tranzitat

Accesul la locul în care a fost găsită tânăra se face printr-un drum comunal, puțin tranzitat, care asigură legătura dintre localitatea Dorolț și Atea, un sat cu mai puțin de 400 de locuitori. Zona se află la aproximativ 5 kilometri de vama Petea, loc prin care suspectul ar fi și încercat să fugă din țară.

Crimă la Satu Mare: Anchetatorii au și un suspect principal

Suspectul principal în acest caz. Inițial, acesta era în vizorul anchetatorilor pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Sursele PresaSM au precizat că este vorba despre un tânăr din Maramureș, în vârstă de 21 de ani, Cristian C. Acesta ar fi încercat să o convingă pe Carmen să meargă cu el în străinătate, dar tânăra a refuzat. Băimăreanul ar mai fi lucrat înainte în Olanda.

Informațiile par să fie susținute și de locul în care a fost găsit trupul tinerei, aproape de granița țării, într-o zonă relativ puțin tranzitată.

Cristian ar fi încercat să plece din țară în cursul zilei de duminică, dar a fost reținut de polițiștii de frontieră de la Petea.

Până la această oră, autoritățile nu au anunțat dacă față de suspectul menționat în comunicatul transmis presei au fost luate măsuri judiciare.


Ce spun anchetatorii în cazul tinerei Carmen


Se presupune că Carmen ar fi fost ucisă în cursul serii de joi, ziua dispariției

În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată despte faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul ei din municipiul Baia Mare și până la momentul sesizării nu s-a întors. Mama fetei a declarat pentru presa din Baia Mare că a vorbit ultima dată cu fiica sa în cursul după-mesei de joi, după ce aceasta a terminat orele de la liceu. Ultima dată, Carmen a fost văzută pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Baia Mare, acolo unde își avea și garsoniera în care locuia. Polițiștii nu au găsit urme că în locuință s-ar fi intrat prin efracție.

Încă de vineri, apropiații și familia fetei au făcut un apel pe paginile de socializare solicitând informații despre Carmen. Un apel public a fost făcut și de către polițiști prin care cetățenii au fost rugați să apeleze la 112 dacă au văzut-o pe tânăra sătmăreancă în vârstă de 18 ani sau dacă au informații cu privire la locația în care s-ar putea afla aceasta.

Articol preluat: text și foto – www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

MÂINE CAD CAPETE ÎN PSD: MARCEL CIOLACU îl vrea pe Gabriel Zetea în fruntea PSD Maramureș deși a pierdut șefia Consiliului Județean

Redactie

FOTO: Maramureşean implicat într-un accident între Jibou şi Dej

Redactie

S-A DESCHIS SEZONUL ESTIVAL LA CEL MAI CĂUTAT ȘTRAND DIN NORDUL ȚĂRII. Anul trecut a avut peste 300.000 de turiști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.