BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACCIDENT FEROVIAR LA BISTRA / ACTUALIZARE: Maşina Poliţiei de Frontieră lovită de trenul Regio 4650, Sighet – Vişeu de Jos

Pe secția de cale ferată 409, pe drumul dintre Valea Vişeului şi Bistra, la o trecere la nivel cu calea ferată, trenul Regio 4650, care se deplasează pe relația Sighetu Marmației – Vișeu de Jos, a acroșat o maşină care aparţine Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureş. Potrivit primelor date, evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulația feroviară s-a reluat în condiţii normale, după circa 30 de minute, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Actualizare – ITPF Sighet

„Azi dimineata, în jurul orei 08.40, un polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului, județul Maramureș, după ieșirea din serviciu, în timp ce deplasa cu autoturismul proprietate personală de la locul de muncă spre casă, a fost implicat într-un accident, la trecere de nivel cu calea ferată, pe raza localității Valea Vișeului. În autoturismul polițistului de frontieră se mai afla în calitate de pasager încă o colegă, tot din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului.
La fata locului s-au prezentat reprezentantii IPJ Maramures care desfășoară cercetările în cauză. În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale”, spun reprezentanţii ITPF Sighet.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi dimineaţă, la ora 08:37,  lucrătorii din cadrul Postul de Poliție Transporturi Feroviale Vișeu de Jos  au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Bistra, sat Valea Vișeului, trenul regio care circula pe relatia CF Sighetu Marmatiei – Valea Viseului a acrosat un autoturism.

La fața locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Astfel, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată semnalizata corespunzator cu indincator rutier “STOP” si Crucea “Sf. Andrei”, trenul a acroșat un autoturism în care se aflau două persoane: conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani şi o pasageră în vârstă de 20 de ani. Din fericire niciunul dintre ei nu a suferit leziuni, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind “ZERO”. Trenul Regio a avut o întârziere de 30 minute.

(foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

Alianta PNL-USR-Chereches a stabilit majoritatile in CJ si CL Baia Mare

Redactie

Exclusiv video: Accident la Satulung între un TIR și un autoturism într-o curbă deosebit de periculoasă

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Un fotbalist a fost bătut în birtul unde-și servesc cafeluța polițiștii din Vișeu de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.