Eveniment

EVENIMENTE RUTIERE: Bătrân lovit pe trecerea de pietoni, bărbat rănit după ce a căzut dintr-un tractor, beat şi fără permis la volan

Poliţiştii rutieri băimăreni efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ca urmare a continuării investigaţiilor efectuate cu privire la un accident comis pe raza municipiului în cursul săptămânii trecute.
În fapt, la data de 5 martie, Biroul Rutier Baia Mare a fost sesizat despre faptul că, pe strada Gheorghe Șincai, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto implicat în accident a părăsit locul faptei.
La faţa locului, poliţiştii au identificat victima, un bărbat de 80 de ani, care a declarat că, în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, a fost acroșat de către un autoturism albastru. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD sosit la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.
În urma activităților informativ-operative, la scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat conducătorul auto implicat în accidentul rutier. Este vorba despre un bărbat de 61 de ani din Coaş, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Ulterior victima şi-a efectuat investigaţii medicale, constatându-se că prezintă leziuni. Poliţiştii continuă cercetările.

Aseară, la ora 19:20, pe D.J. 185, în localitatea Petrova, a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă. În urma deplasării la fața locului, poliţiştii au constatat că, în timp ce conducea un atelaj hipo, pe fondul schimbării direcției de mers spre dreapta şi a lovirii unui mal de pământ, conducătorul acesteia se dezechilibrează și cade din căruță pe partea carosabilă.
Este vorba despre un bărbat de 79 de ani din localitate, care a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul atelajului nu a putut fi testat alcoolscopic, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Infracţiuni rutiere constatate de poliţişti

Ieri, 11 martie, la ora 16.50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au identificat pe D.C. 33, în localitatea Trestia, din comuna Cerneşti, un bărbat care conducea un tractor, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, marca Drager, test nr. 144, care a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată verificările efectuate de poliţişti în bazele de date au relevat faptul că bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere din 2014.
În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţia continuă controalele pe drumurile publice

Ieri, 11 martie, între orele 09:30-12:00 poliţiştii rutieri din Cavnic, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Maramureş, au executat o acțiune pe raza de competenţă, pentru controlul stării tehnice a autovehiculelor aflate în circulaţie şi pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanţii la trafic.
S-au constat nereguli în cazul a şase conducători auto, care au fost sancţionaţi contravenţional, iar în două cazuri au fost ridicate certificatele de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

INTERVENȚIE SALVAMONT: O femeie amenință că se sinucide într-o zonă muntoasă din Sighet

Vasile Dale

ACCIDENT FEROVIAR LA BISTRA / ACTUALIZARE: Maşina Poliţiei de Frontieră lovită de trenul Regio 4650, Sighet – Vişeu de Jos

Vasile Dale

SNOPIT ÎN BĂTAIE: Cioban din Sarasău, bătut crunt de un localnic pentru că ar fi păscut oile pe terenul lui (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.