BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SITUAȚIE HALUCINANTĂ ÎN MARAMUREȘ: Președintele PNL Maramureș în izolare la domiciliu. Prefectul, președintele CJ, șeful Poliției Maramureș, șeful DSP etc vor fi testați. Ieri a fost la instalarea subprefectului.

Situația senatorului depistat pozitiv cu coronavirus lovește și în Maramureș. Luni, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a participat la ședinta BPN a PNL și a stat în apropierea senatorului Vergil Chițac.

Telefonic, Ionel Bogdan a confirmat faptul că se află în izolare și așteaptă să îi fie prelevate probe pentru analize.

Pe de altă parte, ieri același președinte a participat, alături de prefectului Maramureșului, la investirea subprefectului de Maramureș. Totodată, în sală au fost mai multe persoane printre care și jurnaliști. Nu se știe deocamdată ce măsuri se vor lua în acest caz sau dacă toți cei Prefectura Maramureș vor fi puși în izolare.

ACTUALIZARE – CJSU

„Conducerea si angajatii instituției prefectului nu au intrat in panica. Suntem la datorie toti, constienti de situatie, dar si responsabili. Nu intram in izolare la domiciliu, ramanem in sediu pana se va primi rezultatul probei domnului secretar de stat. In functie de acesta, DSP va lua decizii, iar noi ne vom conforma”, transmite CJSU Maramureş.

ACTUALIZARE – 14 martie 2020

Am primit rezultatele testului pentru coronavirus și acesta este NEGATIV.

Este o veste foarte bună, atât pentru mine, cât și pentru cei cu care am luat contact în ultimele zile, în special după ședința de luni a Biroului Politic Național al PNL.

Cu toate acestea voi rămâne în continuare în izolare la domiciliu și voi urma toate indicațiile specialiștilor DSP.

E important ca în această perioadă să fim precauți, responsabili și să urmăm întocmai regulile stabilite de autoritățile competente.

Îmi voi continua activitatea și voi lucra de la domiciliu. Tehnologia ne este de mare ajutor în astfel de vremuri și sper să depășim cât mai repede această criză care ne afectează pe toți.

Multă sănătate tuturor!

Ionel Bogdan

Președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului

credit foto: Ionel Bogdan, facebook

Te-ar putea interesa si

IMPACT DEOSEBIT DE GRAV: Persoana incarcerata dupa ce doua masini s-au ciocnit la Coltirea. Autoutilitara a luat foc, iar soferul a suferit arsuri (foto, video)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: IMPACT FRONTAL INTRE UN BMW SI UN MERCEDES PE CENTURA BAII MARI DIN CAUZA ALCOOLULUI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Curierul din Viile Apei a fost găsit. Nu s-a găsit niciun leu din cei 150.000 lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.