BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Incendiu în cartierul Independenței (FOTO)

Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de 19 martie la blocul nr. 14 din cartierul Independenței din Sighet. Din primele informații se pare că un tablou de siguranțe aflat într-un apartament din imobil s-a aprins, cel mai probabil, ca urmare a unui scurtcircuit.

Locuitorii blocului au sunat la 112 și au raportat că pe scara blocului este un fum foarte dens, neștiind să ofere prea multe informații cu privire la cauza incendiului.

Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri din Sighetu Marmației s-au deplasat de urgență la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și cu o ambulanță SMURD.

În urma incendiului, tabloul de siguranțe a căzut pe ușa apartamentului, care a luat foc. La apartamentul respectiv, locatarii nu se aflau acasă, cauză din care a trebuit spartă ușa apartamentului. Înainte de sosirea pompierilor, câțiva vecini au început să stingă incendiul, stingerea fiind continuată de către pompieri.

Pompierii au lichidat rapid incendiul cu spumă, având în vedere că era vorba de o instalație electrică. Nu există răniți în urma incendiului, ci doar pagube materiale.

Sursa Sighet247

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: De ce mai e Ghițucă în funcție? Echipajul Poliției Locale Baia Mare vine, se uită din mașină și pleacă liniștit spre cafeluță

Vasile Dale

VIDEO /NEPREGĂTIŢI: Prima ninsoare din aceasta iarnă a adus haosul pe şoselele Maramureşului

Redactie

VIDEO: O tânără a fost lovită pe o trecerea pentru pietoni din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.