BREAKING NEWSImportant

CORONAVIRUS: Barurile, cofetăriile, cafenelele, luate la puricat de poliţişti

Ieri, 20 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat 134 de operatori economici din Baia Mare, Baia Sprie și Seini, în cadrul unei acțiuni care a vizat verificarea modului în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgenţă pentru prevenirea răspândirii COVID-19.  

Poliţiştii au verificat dacă sunt respectate prevederile Ordonanţei Militare, care prevede suspendarea activităţii de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spaţiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locaţiei, în domeniul jocurilor de noroc și a îngrijirii personale.

S-a stabilit, în urma verificărilor, că aceste localuri nu sunt deschise publicului și nu derulează activități comerciale.



În ceea ce privește operatorii economici care desfășoară activități în domeniul comerțului cu produse alimentare, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 28/1999 și Legii 12/1990 și a fost dispusă măsura suspendării activității unei societăți comerciale din Baia Mare, pentru 30 de zile, pentru încălcarea repetată a prevederilor O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Te-ar putea interesa si

CĂUTĂRILE CONTINUĂ: Fetiţa de 6 ani dispărută ieri din Repedea este căutată de sute de persoane (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între două mașini pe DN18 la intrare în Baia Sprie

Vasile Dale

MARAMUREŞUL SĂLBATIC: Bătaie între clanuri în Borşa, în urma unui accident rutier

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult