Eveniment

CORONAVIRUS: Program special la magazinele Dedeman și Brico Depot din Baia Mare

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară și a hotărât că, pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus, magazinele Dedeman și Brico Depot din Baia Mare, situate pe Bd. București, vor avea program pentru clienți, zilnic, între orele 10.00-18.00.

Măsura este valabilă până la data de 15 aprilie a.c., cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației la nivel național. Accesul clienților în fiecare magazin se va realiza unidirecțional, o intrare, respectiv o ieșire.

De asemenea, personal anume desemnat va proceda la termometrizarea digitală a clienților. Activitatea celor două magazine în raport cu clienții se va desfășura cu respectarea dispozițiilor și hotărârilor Comitetului Național Special pentru Situații de Urgență.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENT – AUTOTREN filmat pe DN18 prin Moisei și Vișeu de Sus circulând cu 120 km/oră

Vasile Dale

CEREA 50 de LEI: Șoferi agresați, mașini distruse pe DJ109G în cartierul Ponorâta. Judecătorii au arestat un localnic în vârstă de 24 de ani

Vasile Dale

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Un băimărean a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au găsit în maşina sa 4.000 pachete cu ţigări de contrabandă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.