BREAKING NEWSRecomandate

OFICIAL NU NI SE SPUNE ÎNCĂ: Al doilea român infectat cu coronavirus, un bărbat din Maramureş, s-a vindecat

Al doilea român care s-a infectat cu coronavirus (un bărbat de 45 de ani din Maramureş), dar şi o femeie de 71 de ani, din Mureș s-au vindecat.

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

“Sunt foarte mulți pacienți infectați de coronavirus care SE VINDECĂ!

Conform ultimelor informații pe care le am 2(doi) pacienți infectați cu Covidv 19 au fost externați de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, COMPLET VINDECAȚI!

Este vorba despre pacientul 2 și 15 infectați cu Covid 19, o femeie de 71 de ani din Mureș și un bărbat de 45 de ani din Maramureș.

Aceștia sunt externați și sunt în stare bună.

Rog Prefectura județului Cluj și DSP Cluj, să anunțe CONSTANT și URGENT veștile bune cu pacienții vindecați de Covid 19 în Cluj-Napoca!

Ne izolăm, dar dacă ne infectăm, luptăm cu Covid 19 alături de infirmierele, asistentele, medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj unde avem un personal medical de elită în care avem încredere!”, a transmis deputatul.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

DESCINDERI: CINCI PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ. O percheziție și la Copalnic Mănăștur

Redactie

FOTO: A sosit bradul băimărenilor: ”știrb, chel și strâmb”. Cherecheș ”se plânge” pe facebook: ”Ne-au furat în acest an sărbătoarea orașului, dar nu ne pot fura Crăciunul!”

Vasile Dale

BAIAMARE24.RO // VASILEDALE.RO // DEJNEWS.RO nu s-au înscris pe lista instituțiilor de presă care solicită bani de la Guvern

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.