BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: UN PREFECT CU SÂNGE ÎN ”INSTALAȚIE” – În Maramureș este interzisă circulația persoanelor. Vezi excepțiile (FOTO DOCUMENT)

Hotărârea nr. 14/2020 potrivit Ordonanței de Urgență nr. 21/2004 cu modificările și completările ulterioare declarării stării de urgență și a Regulamentului de organizare și funcționare, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, întrunit în ședință extraordinară în data de 23.03.2020

HOTĂRĂȘTE

Art. 1. Pe teritoriul județului Maramureș este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei cu excepția umătoarelor excepții (vezi foto document). Măsura se aplică începând cu data de 25 martie 2020, ora 00.00

Art. 2. Potrivit statisticilor din țării care au înregistrat foarte multe victime infectate cu coronavirusul COVID-19, categoria cea mai vulnerabilă o reprezintă populația cu vârstă de peste 60 ani. În acest sens, se instituie un program diferențiat pe categorii de vârstă privind accesul maramureșenilor în magazine alimentare, hypermarket-uri, farmacii. În acest context persoanele cu vârsta de peste 60 ani vor efectua cumpărăturile în intervalul 7-11.00, urmând ca, de la ora 11 și până la închiderea magazinelor, cumpărăturile să fie realizate de persoanele sub 60 ani. (vezi foto document)

Art. 3 Se transmite o adresă la Ministerul Afacerilor Inetrne pentru implementarea imediată a verificării accesului vehiculelor și persoanelor care intră în Maramureș, la toate punctele de intrare în județ, prin constituirea de filtre operaționale (vezi foto document)

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident cu o victimă în Baia Mare la RFN (VIDEO)

Vasile Dale

Târgu Lăpuș: A produs un accident rutier în timp ce conducea fără să dețină acest drept

Vasile Dale

FOTO ȘOCANT: Bărbatul din Ieud incendiat de soție a murit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.