Maramuresul Istoric

INTERVENŢII: Pompierii maramureşeni, solicitaţi la şase incendii

În intervalul 20.03-21.03.2020, pompierii maramureșeni au intervenit pentru gestionarea a 6 situații de urgență.
Vineri, 20.03., pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din municipiul Sighetu Marmației.

Focul a distrus circa 5 metri liniari de cablu electric și 3 metri pătrați de izolație cazan de apă. De asemenea, s-au degradat și 20 de metri pătrați de zugrăveală dintr-o încăpere.

Pompierii din Vișeu de Sus, alături de pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 3 hectare de vegetație, dar și un sopron de fân, împreună cu 500 kg de fân.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 100 hectare de vegetație uscată.

Sâmbătă, 21.03. militarii din Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 3 hectare de resturi vegetale.

Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Secția de Pompieri Vișeu de Sus a lichidat un incendiu de vegetație în urma căruia au ars circa 1,5 hectare de vegetație. Cea din urmă intervenție, din data de 21.03., a fost cea a pompierilor băimăreni care au lichidat un incendiu de vegetație în Cavnic. Au ars circa 200 de metri pătrați de resturi vegetale. (foto arhivă)

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Nesimțire maximă: Doi șoferi au descărcat câte o dubă plină de gunoi la tomberoanele de lângă blocuri (foto, video)

Redactie

EXCLUSIV: A fost ridicat din sala de judecată – Bărbatul din Vișeu de Jos care și-a atacat cu mașina soția dus la audieri

Vasile Dale

MARAMUREȘUL SĂLBATIC: Un bărbat din Bârsana a fost arestat preventiv după a înjunghiat în stradă un consătean

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.