BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ? Ucigașul elevei de la Mihai Eminescu a pus foc intenționat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș

Azi, 25 martie, într-una dintre camerele Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș a izbucnit un incendiu. De urgență, polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj din cadrul ISU Maramureș și au eliberat acea aripă a Centrului. Nicio persoană nu a fost ranită.

Pompierii au stabilit cauza incendiului ca fiind folosirea unei surse intenționate de aprindere, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Conform surselor noastre suspect ar fi tocmai autorul oribilei crime de la Satu Mare, unde o elevă de la Liceul Mihai Eminescu din Baia Mare a fost ucisă și îngropată pe un câmp din Dorolț.

Cristian Cardoș (21 ani) se afla în arestul IPJ Maramureș fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, cu intoxicație ușoară cu fum. Acolo medicii au stabilit că nu este necesară internarea lui. Astfel că tânărul a ajuns din nou în arestul Poliției Maramureș.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

ÎNCEPE NEBUNIA: După două zile de şcoală cu prezenţă fizică, primii elevi din Baia Mare trec în online – ACTUALIZARE

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Accident rutier între Finteuşu Mic şi Arieşu de Pădure, două victime

Redactie

ACŢIUNE SALVAMONT: Doi bărbaţi (un român şi un suedez) s-au rătăcit în zona Creasta Cocoşului după ce au fost atacaţi de câinii de la stână

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.