Recomandate

INTERVENŢII ISU MARAMUREŞ: Incendii în Baia Mare, Călineşti, Bârsana, Coltău

În ultimele 24 de ore, pompierii din cadrul ISU Maramureș au intervenit pentru lichidarea a şase incendii.

Militarii sigheteni au intervenit la Călinești, alături de pompierii voluntari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Focul a distrus circa 2 metri liniari de scândură de brad și circa 1 metru pătrat de șipcă de brad.

La Bârsana, pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari, au intervenit la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Flăcările au distrus circa 20 metri pătrați din acoperișul de lemn, 6 metri pătrați de pereți și circa 15 metri pătrați de plăci din azbociment. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat o ușă și un geam.

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 2 hectare de vegetație și 0,2 hectare de lizieră.

Militarii băimăreni au lichidat 2 incendii. Unul de vegetație uscată, în urma căruia au ars circa 0,5 hectare de vegetație și un incendiu în Coltău.

La Coltău, cel mai probabil din cauza unui coș de fum au ars circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn și 2 metri pătrați de tavan, tot din lemn. De asemenea, s-au degradat diverse bunuri din camera de zi.

Militarii băimăreni au mai intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de pe strada Nucului din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Elevii înghesuiți în autobuze pe ruta Baia Mare – Asuaj! Prefectul a pus ”piciorul în prag”

Vasile Dale

MAREA PRONUNȚARE VAI FI în 24 noiembrie, într-o zi de VINERI! Primarul din Baia Mare, ”la braț” cu 3 avocați noi la Curtea de Apel Cluj

Vasile Dale

FOTO – Bărbații ucraineni fug din calea războiului în România trecând înot râul Tisa. 52 în ultimele 7 zile

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.