BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PREVENTIV: Doi medici și o asistentă de la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei sunt izolaţi la domiciliu

Cadre medicale din cadrul Spitalului municipal Sighet, mai exact doi medici și o asistentă, care au intrat în contact cu o persoană confirmată cu infecție de coronavirus au fost trimiși în izolare la domiciliu. Măsura este una preventivă, prevăzută în protocolul DSP, scrie Sighet247.

Conform protocolului, cadrele medicale care intră în contact cu un pacient confirmat ca fiind infectat cu COVID-19, trebuie să stea în izolare la domiciliu / carantină pe o perioadă de 14 zile. În cazul în care aceștia dezvoltă simptome specifice infecției cu coronavirus, atunci aceștia urmează să fie testați și internați pentru tratament.

Cadrele medicale trimise în izolare au intrat în contact cu pacientul confirmat pozitiv de COVID-19, șoferul din Rona de Jos, angajat la o firmă de transport persoane din Sighet.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: PERICOL DE MOARTE – Elevii de la Liceul ”Regele Ferdinand” Sighetu Marmației la un pas de a fi loviți în cap de o bucată din tavan ce a căzut în timpul orei de limba română

Vasile Dale

ACCIDENT: Trei autoturisme avariate pe strada Europa din Baia Mare și doi răniți. Cauza: un șofer beat la volan

Vasile Dale

PERCHEZIȚII DOMICILIARE: Arme de vânătoare, revolver, cartușe, coarne de cerb, copite de căprior, descoperite la Vişeu de Sus – foto

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.