Maramuresul IstoricRecomandate

INCENDII ÎN JUDEŢ: O casă a ars ca o torţă la Vişeu de Sus, la Bocicoiel a luat foc un stâlp de electricitate (FOTO, VIDEO)

Echipajele de pompieri au fost solicitaţi azi la Vişeu de Sus, unde a luat foc o casă pe str. 9 Mai. Potrivit primelor informaţii, focul s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit, dar sunt voci care susţin că un copil s-a jucat cu focul, a prins o hârtie pe care a aruncat-o sub pat.

În zona Bocicoiel a avut loc tot azi un incendiu de vegetaţie uscată, din cauza căruia s-a aprins şi un stâlp de electricitate.

„Stâlp în flăcări la Vârful Bocicoelului. A luat foc de la vegetația aprinsă. Vă rog frumos să nu mai aprindeți vegetația uscată și să lăsați focul nesupravegheat! Suflă vântul și se extinde! Cei vinovați vor trebui să plătească pagubele pricinuite. Puțină responsabilitate nu se poate?”, scriu localnicii pe paginile de socializare.

Te-ar putea interesa si

Samsung ar trebui să se hotărască ce face cu numărătoarea! După Samsung Galaxy S10, ne așteptam la S11, dar iată că S20 este pe cale să apară!

Vasile Dale

VIDEO: Un bărbat din Rona de Sus, bătut crunt de un cioban – ACTUALIZARE

Redactie

ACCIDENT PE DN 18: Impact între un TIR şi un autoturism la Moisei (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.