Important

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 26 martie, poliţiştii care care au fost prezenţi pe drumurile publice din judeţ au depistat trei persoane care conduceau autovehicule fără sa deţină acest drept. Este vorba despre un băimărean care în momentul în care a observat echipajul de poliție cu semnalele luminoase în funcțiune, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, a demarat continuându-și deplasarea cu viteză.

Poliţiştii l-au identificat la scurt timp, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că este vorba despre un tânăr de 27 de ani care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Acesta a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot ieri, poliţiştii din Ulmeni au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Sălsig. La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Ulmeni.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul are dreptul de conducere suspendat.
Totodată, poliţiştii Postului de Poliție Ardusat s-au sesizat din oficiu cu privire la conducerea pe drumurile publice a unui autoturism care a fost implicat într-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale. Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 30 de ani care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

Viitorul începe cu 2+1  – o inițiativă Rotaract Baia Mare pentru un start bun în viața de părinte

Vasile Dale

ÎNCURAJĂM ŞCOALA: 200 de ghiozdane echipate vor ajunge la tot atâţia copii nevoiaşi

Redactie

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Gunoiul maramureșenilor, manipulare sau linșaj mediatic?”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.