Eveniment

RUTIERE: Un şofer a plonjat în albia unui pârâu la Seini, un altul a fost reţinut pentru conducere fără permis

Sâmbătă după-amiaza, poliţiştii din Seini au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie. La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cetăţii din oraş, într-o curbă uşoară a pierdut controlul direcţiei de mers, a derapat şi s-a răsturnat cu autoturismul pe plafon în albia pârâului Seinel.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţe Dr. Constantin Opriş Baia Mare şi nu a rămas internat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările.

Tânăr care conducea fără să deţină permis, reţinut pentru 24 de ore

Ieri, polițiștii din Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 30 de ani, care o comis o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiu, a ignorat semnalele regulamentare de oprire ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea până pe strada Universității, unde a fost ajuns și blocat.
În urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul de la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În baza probatoriului administrat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.



De asemenea, în acest week-end , polițiștii au depistat în trafic alţi doi bărbați de 40 și 20 de ani, care au comis infracţiuni rutiere. Aceştia, fie au consumat alcool înainte de a urca la volan, fie nu deţineau permis de conducere. În toate cazurile s-au întocmit dosare penale și se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măpsuri legale.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ CJSU: Fără petreceri de Revelion la restaurante. Aceste evenimente sunt ilegale

Redactie

CĂUTARE ÎN MIEZ DE NOAPTE: Două grupuri de tineri rătăcătiţi pe munte, salvaţi de Salvamont Maramureş

Redactie

FOTO, VIDEO: A lut foc un apartament în zona Cuprom

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult