BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ÎN SPRIJINUL MEDICILOR: RentRapid și Doctor Clima Baia Mare oferă mașini și reparații gratuite pentru cadrele medicale

România traversează în acest moment o situație care a adus laolaltă, într-un efort de solidaritate și implicare, oameni simpli dar și oameni de afaceri, ce își unesc forțele să sprijine autoritățile și cadrele medicale pentru a face față valului reprezentat de Coronavirus.

Un exemplu demn de urmat vine de la administratorul a două firme din Baia Mare. Arpad Halasz, administratorul firmelor Rent Rapid Baia Mare și Doctor Clima Baia Mare, pune GRATUIT la dispoziția cadrelor medicale parcul auto format din autoturisme de ultimă generație.

Ba mai mult, în contextul în care medicii trebuie să vină la unitățile medicale din alte localități, firma Rent Rapid Baia Mare pune la dispoziția lor autovehicule cu 8 + 1 locuri. Mașinile sunt gratuite și pot fi folosite de cadrele medicale pentru deplasarea de acasă la serviciu și retur.



Și asta nu e tot. Dacă medicii au vehicule personale care necesită reparații aceștia pot veni la Doctor Clima Baia Mare și vor beneficia de MANOPERA GRATUITĂ la service-urile firmei. Vor fi achitate doar consumabilele.

”Vrem să ajutăm autoritățile județene și locale în lupta cu acest virus așa cum putem noi. Toate mașinile noastre sunt în perfectă stare de funcționare, cu toate actele și verificările tehnice la zi. Putem să punem la dispoziție inclusiv autovehiculele de transport marfă. Mesajul nostru e simplu: ești cadru medical și ai nevoie de mașină? Noi ți-o punem la dispoziție gratuit. Noi facem parte din marea echipă care vrea să își ajute semenii să putem trece peste această grea încercare” ne-a declarat Arpad Halasz, administrator Rent Rapid și Doctor Clima Baia Mare.

SC ACTUAL STUDIO PRODUCTION SRL Baia Mare nu va mai percepe niciun tarif pentru publicitatea pe care cele două firme o are pe site-urile noastre până când ÎMPREUNĂ vom trece peste această încercare.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT SOCANT: UN COPIL DE TREI ANI A CAZUT DIN MASINA MAMEI IN TIMPUL MERSULUI. ERA IN SCAUNEL DAR NU ERA PRINS IN CENTURA!

Vasile Dale

VIDEO: STRIGĂT DE AJUTOR – 4 tineri ucraineni din Kiev refugiați în Baia Mare transmit un mesaj sfâșietor întregii Europe (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO – FOTO: INTERVENŢIE SALVAMONT: Bărbat accidentat într-o pădure din zona Handalul Ilbei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult