Important

PREVENIRE: Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au verificat şi ieri peste 100 de agenţi economici

Ieri, 31 martie, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au continuat acţiunile pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanței Militare şi pentru prevenirea răspândirii COVID-19. De această dată au fost verificate 96 de societăți comerciale și 23 persoane fizice care desfășoară activităţi comerciale pe raza județului Maramureș.
Neregulile constatate au impus aplicarea a 20 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pe linia Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi pe linia O.U.G. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 23.500 de lei şi ca măsură complementară s-a dispus ridicarea unor diferite sume de bani în numerar în valoare de 6.396 lei.
Totodată a fost constatată o infracţiune pe linia Legii 86/2006 privind contrabanda, ocazie cu care a fost dispusă măsura indisponibilizării cantităţii de 2.200 ţigarete în valoare de 1.400 lei.

Te-ar putea interesa si

FUGA DE LA PĂRINŢI: Minore declarate dispărute, găsite de poliţişti la iubiţii lor

Vasile Dale

Doi tineri de 18 ani, cercetați pentru furt, reținuți pentru 24 de ore

Redactie

Cele mai comune cauze ale durerii intercostale și cum să le eviți

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.