Maramuresul IstoricRecomandate

GALERIE FOTO/VIDEO: Două incendii de vegetație uscată la Poienile de Sub Munte


Pompierii civili din Poienile de Sub Munte intervin în aceste momente pentru stingerea a trei incendii de vegetație uscată care au izbucnit în diferite zone de munte ale localității: zona Zacvasnița, zona Coșnea.

În sprjinul acestora au fost chemați și localnicii care au mașini de teren și lopeți. Zonele sunt greu accesibile.

Actualizare

Pompierii militari maramureșeni au intervenit la 11 incendii, în ultimele două zile. Din total, opt au fost incendii de vegetație uscată, iar celelalte trei au fost la coșuri de fum. Incendiile de vegetație uscată au afectat, în total, circa 60 de hectare de teren.

Facem apel, încă o dată, la toți maramureșenii să respecte prevederile legale și măsurile de prevenire a incendiilor, referitoare la arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi miriştilor.

 Nerespectarea prevederilor legale mai sus amintite reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1000 lei la 2500 lei, conform HGR nr. 537/2007, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire şi stingere a incendiilor.

Te-ar putea interesa si

COD ROȘU ÎN PARCUL CENTRAL: În lipsa unui ștrand, copiii unor băimăreni se bălăcesc în fântânile arteziene (foto exclusiv)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV – Borșenii care s-au legat cu lanțuri și au dormit în fața Parlamentului European și CEDO au fost primiți înăuntru

Vasile Dale

Tragedie: Pieton accidentat mortal intre Busag si Cicarlau (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.