Eveniment

INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI: Şofer băut în Baia Mare, un altul fără permis la Culcea

Poliţiştii acţionează în continuare pe drumurile publice pentru prevenirea infracţiunilor rutiere dar şi pentru identificarea şi sancţionarea cetăţenilor care nu respectă prevederile legale. Din fericire ieri a fost o nouă zi în care nu s-au înregistrat accidente rutiere cu victime, însă poliţiştii au depistat două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei.

Aseară, 1 aprilie, ora 21.10, poliţiştii din Baia Mare au depistat în trafic pe strada 22 Decembrie din municipiu, un bărbat de 52 de ani din Târgu Lăpuș, care a condus un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au oprit în trafic pentru verificări un autoturism condus pe raza localităţii Culcea. La volan a fost identificat un tânăr de 31 de ani din Săcălăşeni. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi autovehiculul are I.T.P. și R.C.A. expirate.

În ambele cazuri au fost întocmit dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

MARAMUREŞ-AUTO-MOTO-SHOW: Acțiuni cu privire la respectarea regulilor de circulație de către pietoni și bicicliști

Vasile Dale

VORBEȘTE LIMBA ITALIANĂ – Constantin Ilea este noul inspector șef împuternicit al IPJ Maramureș

Vasile Dale

CUTREMURĂTOR – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Accident mortal pe drumul spre Cavnic. Motociclist, autoturism și ambulanță implicate

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.