Maramuresul Istoric

MOMENT DE NEATENȚIE: A rămas fără portofelul cu 2.100 de lei uitat într-un supermarket

Polițiștii reamintesc cetățenilor cu simț civic mai puțin dezvoltat că însușirea unui portofel, a unui telefon sau a oricărui alt bun găsit constituie infracțiune dacă nu este returnat proprietarului sau autorităților în termen de 10 zile.

Ieri, 01 aprilie, o femeie din Sighetu Marmației a rămas fără portofelul în care avea 2.100 de lei și carduri. Și nu a fost o glumă la tematica zilei. Primele verificări ale polițiștilor au relevat că în intervalul orar 15.00 -16.00 femeia ar fi făcut cumpărături la un supermarket din municipiu, și-a uitat portofelul în locul pentru depozitarea bagajelor, iar când și-a dat seama că nu-l mai are s-a întors să-l ia, dar nu mai era.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit, în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

ÎNCHIDERE DE SEZON: Mai mulți motocicliști vor merge din Sighet prin Ucraina până la Cernăuți cu un mesaj de PACE

Redactie

EXCLUSIV – Un bărbat din Vișeu și-a turnat diluant și benzină pe el apoi și-a dat foc

Vasile Dale

EXCLUSIV: Tânărul care s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Borșa ar fi fost urmărit de polițiști. Amicul lui bătut cu bastonul și pus să spună că a căzut. Detalii cutremurătoare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.