Maramuresul IstoricRecomandate

SPARGERE LA SIGHET: Butelii de aragaz, furate dintr-un magazin alimentar (FOTO)


Cu toate că este decretată starea de urgență și circulația persoanelor a fost limitată, se pare că acest lucru nu îi deranjează pe hoții de profesie din Sighet și încep să își practice „meseria de bază”: furtul și spargerile, scrie Sighet247.

Victimă acestor spărgători a căzut un magazin alimentar, „ABC Maria”, situat în cartierul Unirii din Sighet. În noaptea de 4/5 aprilie a.c., în jurul orelor 4:00, doi bărbați cu fața mascată (așa cum se vede de pe camerele de supraveghere ale magazinului) au spart un rastel de butelii din fața magazinului și au sustras câteva butelii.

Furtul a fost observat în dimineața zilei de 5 aprilie a.c. de către angajații magazinului, care au raportat furtul patronului. Acesta a sunat la Poliție. La fața locului au sosit câteva echipaje de Poliție, printre care și laboratorul criminalistic care au prelevat probe.

Poliția a deschis o anchetă pentru a-i identifica pe făptași și pentru a fi trași la răspundere, conform legii.

Surse din Poliția Sighet au declarat pentru Sighet 247 că, din păcate, se așteaptă ca în perioada următoare numărul faptelor antisociale să crească, în special furturile, spargerile și tâlhăriile. Polițiștii recomandă cetățenilor ca în cazul în care observă activități ilicite să le anunțe de îndată la 112, pentru ca cei care săvârșesc astfel de fapte să poată fi identificați și prinși ușor.

Sursa Sighet247

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ABSOLUT ȘOCANT – Tânără găsită în lanțuri, în propriile fecale, în colțul unei case din Mireșu Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Haos şi în Maramureșul Istoric. Accidente și blocaje pe DN18 în pasul Hera

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI, SĂPÂNŢA: Şoferii certaţi cu legea, în vizorul poliţiştilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.