Eveniment

ACŢIUNI DE PREVENIRE: 16 acţiuni punctuale proprii organizate săptămâna trecută de poliţiştii maramureşeni

În permanenţă la datorie, poliţiştii maramureşeni au acţionat pe tot parcursul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunităţii, organizând 16 acţiuni punctuale proprii.
Astfel, în perioada 31 martie – 06 aprilie polițiștii au intervenit pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 269 de evenimente, de natură judiciară sau privind siguranța publică, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112. Patru persoane care erau declarate dispărute de la domiciliu au fost identificate, fiindu-le clarificată situaţia.
În perioada analizată poliţiştii au aplicat pentru abaterile constatate 1365 sancţiuni contravenţionale, au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 36 000 de lei şi au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii.
Poliţiştii rutieri, care au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic au constatat 16 infracţiuni rutiere, au aplicat măsura complementară de reţinere a 17 permise de conducere şi retragere a 10 certificate de înmatriculare.

Polițiştii maramureşeni vor acționa în continuare atât pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității cât şi în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă.

Te-ar putea interesa si

Ioan Sas din Sighetu Marmației, avocat și cântăreț de muzică populară, va fi reprezentantul societății civile în CSM

Vasile Dale

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

DIN JUDEȚ: Accident rutier soldat cu trei victime în Rona de Sus. Șofer beat și cu permisul reținut a intrat într-o mașină parcată la Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.