Important

Sancțiuni de 278.900 lei, aplicate de echipajele MApN persoanelor care nu au respectat prevederile anumitor ordonanţe

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră,), împreună cu polițiști locali, dar și militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au executat 95 de misiuni, în ultimele 24 de ore, pe raza județului Maramureș.

Cele 192 de efective au fost angrenate în misiuni pentru depistarea și identificarea persoanelor care se sustrag măsurii de izolare la domiciliu, fluidizarea circulației rutiere și escortarea convoaielor alcătuite din vehicule ale cetățenilor care au intrat în țară prin punctele de trecere a frontierei de stat, verificarea prin măsuri specifice a interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare prin ordonanțe militare, ordine și siguranță publică, respectarea de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a măsurilor stabilite după declararea stării de urgență.

Au fost verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu peste 2.500 de persoane aflate în evidențe.



S-au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale în valoare de 278.900 lei. O persoană a fost identificată că nu a respectat măsura de izolare la domiciliu și a fost sancționată contravențional, respectiv introdusă în carantină instituționalizată, cu plata cheltuielilor aferente, conform prevederilor ordonanței militare.

De asemenea, au fost depistate, identificate și sancționate 131 persoane care nu au respectat interzicerea circulației în afara locuinței/gospodăriei, în conformitate cu Ordonanța Militară nr.3/2020.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș reamintește cetățenilor obligația de a respecta prevederile ordonanțelor militare, măsurile de igienă și de distanță socială recomandate de către specialiști.

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”

Redactie

Educație rutieră pentru viitorii conducători auto

Redactie

Deputat PSD, Gheorghe Șimon: „În trei zile se va face predarea amplasamentului pentru realizarea magistralei de gaz din Maramureșul voievodal!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult