Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Bărbat depistat la volan cu o concentraţie alcoolică de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, un altul s-a răsturnat cu maşina pe câmp

Ieri, 07 aprilie, poliţiştii din Borşa au fost din nou prezenţi pe drumurile publice, atât pentru a verifica dacă sunt respectate prevederile Ordonanţelor Militare cât şi pentru a-i depista şi lua măsuri faţă de cei care comit infracţiuni rutiere.
Astfel, în jurul orei 15.00, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul condus pe strada Libertăţii. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat şoferul ca fiind un bărbat de 64 de ani din oraş.
Deoarece emana halenă alcoolică, acesta a fost test cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Borșa unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Un tânăr s-a răsturnat cu autoturismul pe câmp

Azi noapte, în jurul orei 02.00, poliţiştii din Târgu Lăpuş au intervenit la un accident rutier produs de un şofer care circula pe direcţia Cărpiniș – Berința. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani din Berinţa.
În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că pe fondul vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul, răsturnându-se pe câmp. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a şoferului. Acesta emana halenă alcoolică, însă datorită leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

NU ŞI-AU FĂCUT TREABA: Firme de deszăpezire sancţionate de polițiștii rutieri maramureșeni

Redactie

DE LA CEARTĂ LA VIOLENŢĂ: Un tânăr de 30 de ani din Bocicoiu Mare a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap de un consătean

Redactie

ACCIDENT CIUDAT: IMPACT ÎNTRE UN BULDOZER ȘI UN AUDI A5 ÎN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.