BREAKING NEWSEveniment

TUPEU DE BAIA MARE / ACTUALIZARE: Prins de polițiști locali în timp ce se plimba cu scuterul, fără permis (VIDEO)

Unii băimăreni nu renunță la obiceiurile proaste și demonstrează că nici o pandemie nu le învinge tupeul de a face ilegalități. Este și cazul unui tânăr de 21 de ani din Baia Mare care, se pare, nu prea ia în serios legea. Tânărul a fost prins ieri, pe strada Școlii din municipiu, în timp ce își conducea scuterul.

Cel mai probabil, Poliția Locală l-a oprit pentru a-i verifica declarația pe propria răspundere (ori cea emisă de angajator, după caz). Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit, însă, că acesta circula fără permis de conducere. Polițiști locali au luat imediat legătura cu polițiștii rutieri care au și preluat cazul.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Și proprietarul scuterului s-a ales cu dosar penal pentru că i-a încredințat scuterul unei persoane care nu deține permis de conducere. (info text actualMM.ro)

ACTUALIZARE

Poliţiştii rutieri, din Baia Mare au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale faţă de doi tineri, pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

În fapt, un tânăr, de 21 de ani, a fost depistat  conducând un moped pe strada Școlii din municipiu, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma verificărilor, poliţiştii au mai constatat că mopedul avea RCA expirat.

La sediul Biroului Rutier Baia Mare s-a prezentat proprietarul mopedului, care a declarat faptul că i-a înmânat personal cheile mopedului tânărului pentru a fi condus pe drumurile publice, deși cunoștea că acesta nu este posesor de permis de conducere. Proprietarul va răspunde deasemena penal pentru fapta comisă.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident rutier la Buzeşti, cu o persoană încarcerată – actualizare

Redactie

Cu mocăniţă, de 1 Mai. Mulţi români au dat oraşele aglomerate pentru natura (VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Femeie rănită în urma unui accident produs pe strada Minerilor din Baia Mare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.