Eveniment

VIDEO – PARC DE AVENTURĂ: Soluţia găsită de un tată din Baia Mare, împotriva plictiselii din izolare

Un tată băimărean, cu talent de constructor și imaginație de invidiat, a găsit rezolvarea plictiselii pentru copiii săi, dacă tot nu au voie să iasă din curte. Bărbatul a pus la punct un circuit de parc de aventură, cu escaladări și coborâri pe cordelină sau trecerea peste obstacole.

Copiii sunt echipați corespunzător și par că se distrează foarte bine în izolare. Tatăl copiilor a primit cuvinte de laudă pe Facebook, după ce a publicat imaginile, unele persoane precizând că vor împrumuta ideea băimăreanului, pentru a le oferi și ei, copiilor lor, un mod prin care să-și alunge plictiseala.

video: Gabriel Motica

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV – Borșenii care s-au legat cu lanțuri și au dormit în fața Parlamentului European și CEDO au fost primiți înăuntru

Vasile Dale

ÎNCEPEM DEMASCAREA ȘI ÎNCEPE URÂT SĂ PUTĂ: Echipa de fotbal feminin din Baia Mare NU a fost înscrisă în SUPERLIGĂ. Jurnalistul vicepreședinte nu a avut bani (1)

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Panică în Stoiceni. Femeie întoarsă din Italia, imobilizată de săteni. Corpul de control al Ministerului Sănătăţii vine în Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.