Recomandate

FOTO: Prins de jandarmi – Un tânăr a încercat să îi ducă unui amic canabis într-un centru de carantină din Baia Mare

La un centru de carantinare s-a prezentat astăzi, 13 aprilie a.c., un tânăr cu un pachet pentru un prieten care se afla, conform procedurilor stabilite de legislația în vigoare, în carantină instituționalizată.

Cei doi jandarmi aflați în dispozitiv și care executau misiunea de pază au procedat la verificarea pachetului și au descoperit ascuns în interiorul unui recipient un plic din material plastic, transparent, în care se afla o substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător.

Jandarmii au procedat la întocmirea unui procesul verbal și care împreună cu substanța descoperită au fost predate polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

„Atragem atenția cetățenilor că în situația în care intenționați să aduceți produse alimentare sau diferite bunuri materiale persoanelor aflate în carantină, acestea vor fi verificate de către jandarmii aflați în dispozitivele de pază la centrele de carantinare. De asemenea, nu este permisă introducerea în locațiile de carantinare a băuturilor alcoolice, armelor, substanțelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea măsurilor și a prevederilor legislației în vigoare atrage sancțiuni contravenționale sau penale, după caz”, spun reprezentanţii CJSU Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOTO: BORȘA SĂLBATICĂ – Casă veche restaurată integral a fost incendiată intenționat. Pagube de 300.000 lei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: X-FILES LA POIENILE DE SUB MUNTE – Localnicii sunt panicați după ce ”DIN CER” cade ceva inexplicabil

Vasile Dale

GRABA STRICĂ TREABA: Moment incredibil surprins de o cameră de bord pe DN 1C (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.