BREAKING NEWSRecomandate

ÎN AREST: Un tânăr de 21 ani a incendiat 13 garaje și lemnării din Nistru. Paguba este de 182.000 lei (VIDEO)

Ieri, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au dispus reţinerea pe o perioada de 24 ore a unui tânăr de 21 de ani din Nistru, pentru săvârşirea infracțiunii de distrugere.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul este bănuit de comiterea unei infracţiuni de distrugere prin incendiere a unor anexe din Nistru. Prejudiciul reclamat de părţile vătămate este de aproximativ 182.000 de lei.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramures.

Comenteaza cu Facebook

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT DE MUNCA: A TAIAT CU FLEXUL O BARA METALICA SI SI-A APRINS HAINELE. MUNCITORUL ESTE IN STARE CRITICA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

AEROPORTUL Luton din Londra, închis temporar din cauza vremii. UPDATE: Zboruri anulate către Bucureşti şi Cluj/ Maramuresenii din zborul Londra – Cluj-Napoca, debarcaţi pentru a doua oară LIVE UPDATE VIDEO

Vasile Dale

Detalii socante despre tragedia de la Seini: Inainte de a muri Georgian a distrus toate indicatoarele rutiere din Orasul Nou (VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.