Important

PROGNOZA METEO PENTRU AZI: Frig, lapoviță și ninsoare la munte

Vremea a fost luni deosebit de caldă față de normalul termic al perioadei. Cerul a prezentat înnorări mai accentuate în cursul nopții când s-au semnalat ploi și cu caracter de aversă.

Cantitatea maximă de apă cumulată a fost de 2.7 l/mp în Baia Mare. Vântul a suflat slab la moderat cu intensificări temporare, de până la 50 km/h în Baia Mare și 65 km/h, la Vf. Iezer.

Temperatura maximă a fost cuprinsă între 20 de grade la Ocna Șugatag și 22 grade la Baia Mare.

În zona montană înalta a nins. Stratul de zăpadă măsoară până la 1 cm, a Vf. Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și umed.

Plouă pe majoritatea sectoarelor de drumuri publice în județ. La munte, la altitudini de peste 1500 de metri fulguiește. Sunt asigurate serviciile de utilitate publică.

Vremea se va răci accentuat astăzi în județ și va deveni deosebit de rece pentru această perioada. Cerul va prezența înnorări temporare în cursul zilei, când pe arii extinse vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă. Izolat, îndeosebi la munte cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp.

Noaptea cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei de până la 50-60 km/h, iar pe crestele montane de până la 80-90 km/h, unde va viscoli sau spulberă zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 8 grade, iar cele minime între -5 și -1 grad. Mâine dimineață, local, se va produce brumă și izolat îngheț la sol.

Te-ar putea interesa si

ŞOMCUTA MARE: Un tânăr de 23 de ani, fără permis, a furat o maşină de pe strada Mireşului

Redactie

CAMPANIE IJJ MARAMUREŞ: Jandarmii salvează o viaţă!

Redactie

ZIUA-N AMIAZA MARE: S-a furat o maşină de pe strada Progresului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.