Eveniment

OPT SITUAŢII DE URGENŢĂ: Pompierii maramureşeni au stins incendii de vegetaţie uscată la Moisei şi Bogdan Vodă, dar şi focuri izbucnite la magazii, acoperişuri, coşuri de fum, în mai multe localităţi din judeţ

În intervalul 17-19.04.2020, pompierii maramureșeni au intervenit la opt situații de urgență.
Vineri, 17.04., militarii din Vișeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Sâmbătă, 18.04., pompierii din cadrul Punctului de lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Detașamentul Sighetu Marmației și Garda de Intervenție Borșa au lichidat fiecare câte un incendiu izbucnit la coșul de evacuare al fumului. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de fum.

În localitatea Groape, pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 2 hectare de vegetație uscată.

Pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Cicârlău Vii, unde în urma unui incendiu au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn și 200 kg de fân.

La Botiza, pompierii din Bogdan Vodă au fost solicitați să lichideze un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 4 hectare de resturi vegetale.

Militarii vișeuani, alături de pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu de circa 4 hectare de vegetație uscată. De asemenea, în urma incendiului a ars și un șopron cu fân.

Te-ar putea interesa si

DISTRACŢIE DE PAŞTI LA SIGHET: Unui tânăr posibil drogat i s-a făcut rău pe stradă. A fost dus cu ambulanța la spital

Vasile Dale

WEEKEND CU ȘOFERI BEȚI LA VOLAN: 9 dosare penale au întocmit polițiștii de la rutieră. Alți 18 șoferi au rămas pietoni

Vasile Dale

La 65 de ani de activitate, Ansamblul Folcloric National Transilvania este un adevărat ambasador al Maramureșului, al României, al tradițiilor noastre și al frumosului românesc!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.