Recomandate

GRAV INCIDENT LA BUZEŞTI: O femeie de 51 de ani, victima unei tentative de viol (FOTO)

Incident deosebit de grav petrecut în urmă cu două zile în localitatea maramureșeană Buzești, comuna Fărcașa. O femeie în vârstă de 51 de ani a fost atacată pe stradă de către un individ care a încercat să o violeze. Întreaga scenă de groază s-a petrecut marți, 21 aprilie, în jurul orei 13:00. Femeia ieșise din casă pentru a merge la o vecină, ne povestește fiul victimei, scrie ActualMM.

Ce spune fiul victimei
Tot fiul femeii ne-a povestit că, la întoarcere, un bărbat din localitate cunoscut cu probleme psihice i-ar fi cerut mamei sale o țigară. Femeia i-a dat acestuia țigara și, moment în care bărbatul i-ar fi cerut să îl sărute. Pentru că a refuzat, atacatorul a împins-o pe femeie în șanțul de pe marginea drumului, apoi s-a năpustit asupra ei. Acesta ar fi mușcat-o de buză și de obraz și i-ar fi rupt piciorul în două locuri.

Miraculos, femeia a reușit să își strângă puterile pentru a-și lua telefonul și a-l suna pe soțul ei. Acesta a fost momentul când atacatorul i-a dat drumul și a fugit de la fața locului. Familia a depus o plângere la poliție cu privire la acest caz.

Pe de altă parte, potrivit unor surse ActualMM.ro, bărbatul nu recunoaște fapta. Mai mult, acesta ar fi cunoscut ca o persoană nefumătoare.

Ce spune Poliția
“Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul“, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.

Adrian Barbur/ ActualMM

Te-ar putea interesa si

NU TE BATE NIMENI CUM TE BATE POLITIA! IMAGINI VIDEO SOC SURPRINSE IN SEDIUL POLITIEI BAIA SPRIE (FOTO/VIDEO EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Șase accidente petrecute aproape simultan între Strâmtura și Rozavlea din cauza poleiului. Administratorul de drum a fost sancţionat

Vasile Dale

MESAJ SFÂȘITOR al iubitei pentru Alin (18 ani). Tânărul s-a sinucis astăzi dimineață după o depresie puternică

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.