Ieri după-amiază o femeie a sesizat Poliţia municipiului Sighetu Marmației că a reţinut o persoană care a sustras o sumă de bani din locuinţa tatălui său.
La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 29 de ani, din judeţul Sălaj, stabilind că aceasta a pătruns în imobil pentru a solicita ajutor şi într-un moment de neatenţie i-a sustras bărbatului 800 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au soluţionat mai multe furturi

Activităţile specifice de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au dus la identificarea a doi tineri, de 21 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.
Poliţiştii au stabilit că la începutul acestei săptămâni, respectiv luni, 20 aprilie, cei doi tineri ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin alimentar din Poienile de sub Munte, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 2000 de lei. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că unul dintre cei doi tineri ar fi pătruns în noaptea de 19 spre 20 aprilie a.c. într-o locuinţă din Poienile de sub Munte, de unde a sustras două telefoane mobile, precum şi alte bunuri în valoare de aproximativ 5 000 de lei. Prejudiciile au fost recuperate aproape în totalitate.
În continuare se desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.
Tot ieri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au identificat un tânăr de 27 de ani care l-a data de 15 aprilie a pătruns într-un atelier de tâmplărie de pe raza localităţii Bistra, de unde a sustras o maşină de înfiletat. Şi în acest caz poliţiştii au recuperat prejudiciul şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.