Eveniment

PENTRU RESPECTAREA ORDONANŢELOR MILITARE: Acţiuni punctuale pe raza întregului judeţ

Poliţiştii maramureşeni au acţionat ieri pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ, atât pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare cât şi pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere şi identificarea şoferilor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, echipajele de poliţie au fost prezente pe raza oraşelor Tăuţii Măgherăuş, Cavnic, Dragomireşti, Săliştea de Sus, Seini, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare, Ulmeni, dar şi pe raza de competenţă a Secţiilor de Poliţie Rurală Groşi şi Suciu de Sus.

Peste 350 de autovehicule au fost oprite, iar şoferii au fost verificaţi. Pentru abaterile de la prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost reţinute, pentru viteză, trei permise de conducere şi au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate au fost depistate patru persoane care transportau, cu două căruţe, material lemnos pe raza localităţii Finteuşu Mic. Lemnul a fost ridicat în vederea confiscării iar persoanele au fost identificate şi sancţionate contravenţional la Legea 171/2020 privind stabilirea şi ancţionarea contravenţiilor silvice.
Precizăm că prioritatea poliţiştilor ESTE PREVENIREA, NU SANCŢIONAREA! Nu există un target de amenzi pe care oamenii legii să-l atingă zilnic! În schimb, poliţiştii acţionează ferm de fiecare dată când viaţa şi integritatea, sau bunurile persoanelor sunt puse în pericol! Respectaţi normele legale din toate domeniile!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un fotbalist din Baia Mare în lotul național al României U19 cu care se va ataca Euro U1

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Imagini șocante – Impact nimicitor la Șurdești. Două persoane rănite, aparținătorii au sărit să-l bată pe șoferul vinovat – ACTUALIZARE

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Accident grav pe DN1C în zona podului de la Lăpuşel (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.