Maramuresul Istoric

CĂLINEŞTI: A furat un scuter dintr-o curte. A fost prins imediat

Ieri, în jurul orei 11.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.04 a.c. s-a comis un furt.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat apelantul, un tânăr de 18 de ani din Călinești, care a reclamat faptul că autori necunoscuți i-au sustras scuterul, din curtea unei locuințe.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un suspect în persoana unui tânăr de 15 de ani din Bârsana.
Scuterul a fost recuperat de poliţişti și predat părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat,

Te-ar putea interesa si

INCENDIU VIOLENT / ACTUALIZARE: O magazie de lemne din Borşa s-a făcut scrum. În urma incendiului au rezultat două victime: una cu arsuri, alta intoxicată cu fum (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ: Un timișorean beat criță la volanul unui Audi a fugit cu poliția pe urme 55 km. Etilotest: 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat (VIDEO CAMERĂ BORD)

Vasile Dale

EXCLUSIV AUDIO / VIDEO: Acuze grave la adresa unui abonat la contracte publice în Borșa – Injurii, șicanări în trafic și amenințări la adresa consilierului local USR Gavrilă Bor. Alesul local a depus plângere penală la Poliție (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.