BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO: MM-01-MBM parcare pe trotuar, amendă de la Poliția Locală Baia Mare. Încălcarea marcajului dublu continuu pe bd. Traian după ce echipajul plecase


Baia Mare. 30 aprilie 2020. ”Jepanu” alb înmatriculat MM-01-MBM (numărul de înmatriculare nu are nimic de-a face cu Primăria Baia Mare pentru că nu este mașina instituției amintite) era parcat ostentativ pe trotuar în fața unui magazin la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare.

Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare aflat în zona s-a oprit, a fotografiat vehiculul parcat neregulamentar, iar sancțiunea contravențională a lăsat-o în parbriz.

După plecarea echipajului rutier de la Poliția Locală Baia Mare a venit și șoferul nervos. A urcat la volan și a efectuat manevra de mers cu spatele PE TROTUAR, PRINTRE PIETONI.

Apoi odată ajuns în bulevardul Traian a mai încălcat odată legislația rutieră: A EFECTUAT VIRAJUL LA STÂNGA ÎNCĂLCÂND MARCAJUL DUBLU CONTINUU.

Nu știm dacă la volan era chiar fostul deputat și fost primar interimar, fost consilier local Mircea Dolha pentru că mașina înmatriculată cu MM-01-MBM era pe vremuri a dânsului. Cititorii noștri susțin că era chiar dânsul.

Vom reveni cu detalii despre acest subiect

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Incendiu violent în zona Gării CFR din Seini

Vasile Dale

FOTO: 13 percheziții în Maramureș Istoric în două dosare penale de contrabandă cu țigări

Redactie

EXCLUSIV: Merțanul ca Merțanul, dar pumnii au fost aplicați cu HAR unui alt șofer din traficul sighetean

Vasile Dale

3 mesaje

Mersul pe Jos mai 1, 2020 at 11:51 am

Era chiar el. Daca ghiol-ban-ul are de gand sa minta Politia ca a fost altcineva la volan, sau sa-si continue nesimtirea in justitie, exista inregistrarile de la camerele Bancii Transilvania (in interiorul careia a efectuat operatiuni intre 15:05-15.12), a magazinului de croitorie, dar si de la Profi, precum si cele de la cladirea opusa unde a asteptat la semafor, dar si cele din continuarea Bulevardului Traian.
Credeam ca da o spargere la banca si de aia a oprit acolo.

Raspunde
In memoriam LaciK mai 1, 2020 at 12:53 pm

El a fost. L-am vazut si eu. Au fost doua echipaje de la Politia Locala. Primul echipaj a aplicat amenda pe parbriz si a plecat iar al doilea echipaj a venit dupa doua minute, a vazut ca exista amenda la parbriz (dupa cum se vede in videoul dumveavoastra) si a plecat. Apoi a iesit Dolha din banca si a trecut peste linia continua.

Raspunde
mo mai 1, 2020 at 1:04 pm

Uuuu a oprit la semafor… frumos, elegant.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.